0031(0)79-20 33 007

Fabrieksrondleidingset in Hoogezand

U bent hier: Start > Male > Fabrieksrondleidingset in Hoogezand

Dit bericht is geplaatst in: Male

Vandaag heeft GuideXpresse een hele mooie en complete fabrieksrondleidingset opgeleverd in Hoogezand aan een nieuwe relatie.

Twee sprekers, twee groepen

De fabrieksrondleidingset is zeer compleet te noemen. Zo is de rondleidingset uitgerust met twee zendermicrofoons. Deze microfoons worden over het hoofd en nabij de mond gedragen en hebben een onovertroffen geluidskwaliteit. Zoals je van Sennheiser zult verwachten, trouwens. De headworn microfoons zijn zeer slank en bovendien vervaardigd van materiaal waar de huid geen last van krijgt bij langdurig gebruik. De 20 stethoset ontvangers, die deze rondleidingset rijk is, kunnen in twee groepen worden verdeeld. Overigens is 6 het maximum aantal gegarandeerd intermodulatie vrije rondleidingen dat tegelijkertijd op dezelfde plek gehouden kan worden. Onovertroffen!

Een nacht ijs

De klant heeft er lang over nagedacht. We hebben ook gekeken naar andere oplossingen. Naar budgetvarianten e.d. De uiteindelijke doorslag voor deze rondleidingset is de absolute kwaliteit geweest. Het is tenslotte een forse investering en die moet goed zijn. Wel, dat is met Sennheiser Tourguide 2020D geen vraagstuk. Absolute topkwaliteit als het gaat om draadloze transmissie, geluidskwaliteit, gebruikersgemak en draagcomfort.

Neem contact op voor meer informatie.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.