0031(0)79-20 33 007

Fabrieksrondleidingen met audio ondersteuning

U bent hier: Start > Live Content > Tourguide > Rondleidingsysteem > Fabrieksrondleidingen met audio ondersteuning

Dit bericht is geplaatst in: Rondleidingsysteem | Tourguide

Een poos geleden hebben we een mooie rondleidingset voor fabrieksrondleidingen met audio ondersteuning geleverd aan een klant in Oosterbierum. Vandaag heeft GuideXpresse drie andere filialen van deze producent van diepgevroren aardappelproducten mogen voorzien van deze sets.

Fabrieksrondleidingen met audio ondersteuning

Het rondleiden van mensen door de fabriek is een serieuze zaak voor deze klant. Na een weloverwogen beslissing is de keuze gevallen op het sublieme

Sennheiser Tourguide 2020D. Het systeem wat afgevallen is was weliswaar een stuk voordeliger, maar haalde het niet qua audiokwaliteit, robuustheid, draadloze bedrijfszekerheid en gebruikersgemak. De systemen gaan, zoals gezegd, gebruikt worden voor fabrieksrondleidingen met audio ondersteuning in de fabrieken in Kruiningen, Bergen op Zoom en Fabriek Wisbech (Groot-Brittannië). Het is van belang dat ze kunnen vertrouwen op een solide systeem én partner. We zijn er trots op dat de keus op Sennheiser en GuideXpresse is gevallen.

Samenstelling fabrieksrondleidingsysteem

In totaal bestaat het rondleidingsysteem uit vier Sennheiser Tourguide 2020D systemen met 80 kinbeugelontvangers. Iedere rondleidingset is voorzien van twee draadloze headwornmicrofoons. Op deze manier kan er optimaal flexibel gebruik gemaakt worden van het rondleidingsysteem en kunnen groepen van diverse grootten rondgeleid worden door de fabriek.

Neem contact op voor meer informatie.
Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.