0031(0)79-20 33 007

EHBO standaard in GuideXpresse wagen

U bent hier: Start > Male > EHBO standaard in GuideXpresse wagen

Dit bericht is geplaatst in: Male

Het is goed om te weten dat GuideXpresse immer een EHBO set in de auto heeft. Mocht u erom verlegen zitten, neem contact op met ons en we komen z.s.m. langs.

Eerste Hulp Bij Onverstaanbaarheid

Waarschijnlijk dacht u aan een doos met pleisters en verbandjes. Misschien een gaasje? Bij GuideXpresse gaat het altijd over spraakverstaanbaarheid. Het is eenvoudig om uw rondleiding luister bij te zetten of uw vertaling nog beter over te laten komen. We hebben het hier over een Eerste Hulp Bij Onverstaanbaarheid set. Uiteraard zijn er ook pleisters aanwezig.

Luid, duidelijk en snel

De laatste tijd gaat alles sneller. Alles moet snel geregeld (kunnen)worden en dat is nu precies waar GuideXpresse in uitblinkt. Doordat GuideXpresse zich alleen bezig houdt met rondleidingsystemen, tolkensets en audioguides is het specialisme duidelijk en hebben we snel de juiste oplossing voor u. Of het nu gaat om een tijdelijke oplossing (verhuur) of permanent (verkoop)…..u houdt uw gasten bij de les met een set van GuideXpresse. De GuideXpresse EHBO set bestaat doorgaans uit een zendermicrofoon en een aantal ontvangers (stethosets of nekbandhoofdtelefoons, afhankelijk van de wens).

Ook een congres of event? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 079-2033007 of via de GuideXpresse contactpagina. We zijn u graag van dienst.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, audioguides.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.