0031(0)79-20 33 007

Draadloos rondleidingsysteem huren

U bent hier: Start > Live Content > Tourguide > Rondleidingsysteem > Draadloos rondleidingsysteem huren

Dit bericht is geplaatst in: Rondleidingsysteem | Tourguide

Een draadloos rondleidingsysteem huren kan natuurlijk ook. Voor sommige bedrijven is de aanschaf van een rondleidingsysteem het gunstigst, voor anderen is het verstandiger om te huren. Allebei kan overigens ook.

Draadloos rondleidingsysteem huren

Heeft u een aantal maal per jaar een event waarbij u uw gasten wilt rondleiden door bijvoorbeeld de fabriekshallen? Of over de beursvloer? Of door de stad? Dan bent u bij GuideXpresse aan het juiste adres. Sinds jaar en dag kunt u bij GuideXpresse een professioneel rondleidingsysteem huren. En dat is zo geregeld via deze website of bel ons even op!

Een draadloos rondleidingsysteem, hoe werkt dat eigenlijk

U bent overgegaan tot een rondleidingsysteem huren. En nu? Bij aflevering leggen we een en ander sowieso uit en gaan we niet weg voordat u geen vragen meer heeft. Maar het is ook in enkele zinnen makkelijk uit te leggen. Een typisch rondleidingsysteem bestaat uit een zender(microfoon) en een aantal audio ontvangers. Meerdere gelijktijdige sprekers is uiteraard ook mogelijk en bij het door GuideXpresse verhuurde Sennheiser Tourguide 2020D systeem in tegenstelling tot alle andere merken zelfs zonder audiokwaliteit verlies! Handig voor duo presentatie of vragen uit het publiek. De zender wordt ingesteld op een vrij kanaal. De ontvangers worden op het juiste kanaal ingesteld en voila….de rondleiding kan beginnen. Overigens wordt de apparatuur opgeborgen in een robuuste laad- en/of transportkist. Bij GuideXpresse kunt u kiezen uit hand- en headwormicrofoons, afhankelijk van uw wensen.

Een keer proberen? Neemt u contact op via onderstaande link.

Neem contact op voor meer informatie.
Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.