0031(0)79-20 33 007

Compacte rondleidingset van Orpheo

U bent hier: Start > Live Content > Tourguide > Rondleidingsysteem > Compacte rondleidingset van Orpheo

Dit bericht is geplaatst in: Rondleidingsysteem | Tourguide

Het is al weer een tijdje geleden dat u een nieuw stuk tekst heeft gezien op deze pagina. Hebben we dan niks noemenswaardig gedaan? Integendeel! Veel, heel veel nieuwe klussen voor nieuwe klanten mogen uitvoeren. En ook steeds meer in toerisme. Waarom eigenlijk? Lees verder.

Compacte rondleidingset van Orpheo

Veel meer dan voorheen ontvangen we bij GuideXpresse de vraag naar een compacte rondleidingset. De rondleidingset (en dan met name de koffer) dient zo compact mogelijk te zijn, zodat deze mee kan als handbagage in het vliegtuig. Dit is zeer handig bij het geven van stadswandelingen tijdens stedentrips door de hele wereld.

Compacte rondleidingset van Orpheo is een Globetrotter

Naast de zeer compacte afmeting van de koffer is het zeer gaaf dat deze set op de 2.4 Ghz (wifi) band werkt. Zo maakt het systeem een eigen mobiel netwerkje wat wereldwijd te gebruiken is. Waar andere systemen last hebben van de te gebruiken frequentie is dit systeem daar dus wars van. En dat zijn de voornaamste redenen voor de reisleiders om momenteel voor dit rondleidingsysteem te kiezen. De koffer van Orpheo biedt ruimte aan 24 units en heeft een afmeting van 46,8cm x 18.5 cm x 18.7 cm, wat een stuk compacter is dan de 600 x 270 x 380 mm van de Sennheiser Tourguide koffer.

Wait! Not only size matters!

Als we zeggen dat de compacte afmeting van de koffer en het 2.4 Ghz frequentiegebied het enige is dan is dat eigenlijk een behoorlijke onderschattng. Het systeem is ook nog eens super flexibel en uitermate scherp geprijsd. Het Franse rondleidingsysteem zit zo’n beetje op de helft van een Sennheiser Tourguide 2020D systeem en is uitermate flexibel, omdat iedere unit zowel zenders als ontvanger kan zijn. Echt super cool, dat is de compacte rondleidingset van Orpheo! Neemt u gerust contact op voor een live-demo en laat u overtuigen.

Neem contact op voor meer informatie.
Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.