Audiotours voor trendsetters

Audiotours: Hip en trendy

U kent ze vast wel. Van die mensen, die er altijd super uit zien. Het lijkt wel of de mode hen volgt in plaatst van andersom. Misschien is dat trouwens ook wel zo. Soms wordt er ook een statement gemaakt met de accessoires, die gedragen worden. GuideXpresse wordt geregeld ingeschakeld om audiotours voor hippe (kleding) merken te verzorgen. En naast dat het goed klinkt ziet het er dan ook ineens super trendy en van nu uit.

Sennheiser HD205

Kraakhelder hip

Speciaal voor dergelijke evenementen, zoals gezegd gaat het hier meestal om hippe (kleding) merken, maakt GuideXpresse gebruik van mooie design hoofdtelefoons van Sennheiser. Normaal gezien zijn de hoofdtelefoons onopvallend en comfortabel, maar in deze gevallen moet het groot en combi zijn. Daarnaast moet de apparatuur uiteraard eenvoudig en snel te bedienen zijn zonder ‘room for error’. Hallo Orpheo Mikro! De combinatie van deze Orpheo Mikro audioguides en Sennheiser hoofdtelefoons is de optimale mix voor de perfecte trendy audiotours. Overigens kan iedere hoofdtelefoon met een 3.5mm jack aangesloten worden. Twee per audioguide zelfs.

Eenvoudig trendy

Zoals gezegd moet de bediening foutloos zijn. Niet al te moeilijk, maar wel voorzien van alle mogelijkheden. Voor een recent event, waarbij een modehuis indruk wil maken met een audiotour, is de Orpheo Mikro audioguide dusdanig geprogrammeerd dat deze bij het aanzetten direct om de taalkeuze vraagt. Nadat de bezoeker dit ingegeven heeft speelt de audioguide automatisch de juiste file(s) af. Om het geheel nog makkelijker te maken zijn de overige toetsen van de audioguides geblokkeerd, zodat er niet (per ongeluk) een verkeerde toets ingedrukt wordt. Op de audioguide hebben we de Sennheiser HD 205 hoofdtelefoon aangesloten. Het geluid is subliem, de hoofdtelefoon is voorzien van een enkelzijdig snoer (ideaal) en het staat geweldig.

Sennheiser HD205

Wist u dat?

  • We ook individuele inductielussen kunnen aansluiten op onze audioguides?;
  • Er twee hoofdtelefoons op de Orpheo Mikro audioguides aangesloten kunnen worden?;
  • We de hoofdtelefoons ook los verkopen?;
  • De audioguides zo’n 8 uur meegaan, alvorens ze snel opgeladen kunnen worden?.

De foto op deze pagina is van Octavio Fossatti.

Meer info over de HD 205: Sennheiser website

Mogen we u helpen bij dit onderwerp?
Gebruik de button rechtsonder in beeld en GuideXpresse komt in actie!