Aanvraagformulier tolkenset

Hoe komt de apparatuur ter plaatse?

5 + 11 =

Bestel uw tolkenset

Of fluisterset. Hou je het ook noemt. Omdat tolkgerelateerde opdrachten altijd net iets anders zijn dan andere opdrachten kun je gebruik maken van dit formulier om een offerte op maat te ontvangen. Tja, als je dit formulier ziet….you’re in!! Alleen vaste klanten kunnen gebruik maken van dit formulier.

Alexander Elderson

Alexander Elderson

EHBO-er (en eigenaar)

aanvraagEerste Hulp Bij Onverstaanbaarheid

Altijd bereid om ze snel als mogelijk te helpen. Vaak onderweg, bijna altijd voor jullie. Mocht dit formulier voor jullie de lading net niet dekken stuur dan een mail naar aanvragen@guidexpresse.com of bel.

Frequently Asked

ZIJN HET VASTE SETS?

Hoewel we werken met Sennheiser Tourguide 2020D en deze koffers standaard voorzien zijn van 20 ontvangers en 1 microfoon, bieden we alles precies op maat aan. Als u twee ontvangers nodig heeft en 1 microfoon, dan is het fijn als u niet een hele set hoeft te huren. Los daarvan werken we wel met voordeel sets. We kiezen automatisch de meest gunstige voor jullie.

GUIDEXPRESSE TRANSPORTSERVICE?

De set wordt ruim van tevoren aangeleverd, vaak de dag voor de eerste dag van gebruik. En vervolgens halen we deze ruim na afloop weer op. Alles zodat er geen stress op het moment zelf is. Bij afleveren leggen we uit hoe de set werkt.

^

Is de set zwaar?

Het Sennheiser Tourguide 2020D systeem is mobiel en werkt volledig stand alone. De set is dan ook niet zwaar en kan gemakkelijk verplaatst worden.

^

Hoeveel ontvangers maximaal?

Het aantal ontvangers dat kan luisteren naar een zender is slechts gebonden aan het bereik van de zender. Dus het aantal luisteraars maakt niet uit, zolang ze maar binnen het bereik van de zender passen. Het bereik binnen is tot 75 meter en buiten tot 120 meter. Wel een beetje afhankelijk van de ruimte uiteraard en een en ander conform opgave vanuit de fabriek.

^

Moeten we niet ergens ons adres opgeven?

Dat is al bekend. Als je dit formulier ziet betekent dat dat je al bekend bent in ons systeem.

^

hoeveel microfoons maximaal?

Sennheiser Tourguide 2020D is geprogrammeerd om 6 microfoons gegarandeerd storingsvrij naast elkaar te laten werken. Standaard voeren we de sets uit met headworn microfoons, maar we hebben ook zat draadloze handmicrofoons. Als dat voor jullie klus een betere optie is laat dit dan weten in het aanvullende opmerkingen gedeelte.

^

Hebben jullie tolkencabines?

Nee, maar we kunnen het wel voor jullie verzorgen. De ervaring leert dat de meeste klanten het te duur vinden in verhouding tot onze fluisterapparatuur(tarieven) 

^

Hebben jullie snel last van heimwee?

Gelukkig niet. Onze meeste klussen vinden plaats in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Onze klanten en opdrachten komen van over de hele wereld.

bellen kan natuurlijk ook
0031(0)79-20 33 007

aanvragen@guidexpresse.com

GuideXpresse Tolkensets

Pin It on Pinterest

Share This