0031(0)79-20 33 007

Wat is een fluisterset

U bent hier: Start > Live Content > Tourguide > Fluisterset > Wat is een fluisterset

Dit bericht is geplaatst in: Fluisterset | Vertaalsysteem

U hoort of leest het wellicht vaker in uw omgeving. Daar waar uw gesproken woord perfect hoor- en verstaanbaar moet zijn voor de toehoorders is het verstandig om ondersteunende audioapparatuur te gebruiken; een fluisterset. Maar…wat is een fluisterset?

Wat is een fluisterset?

Een gemiddelde fluisterset bij GuideXpresse bestaat uit een draadloze microfoon. Dit kan een Sennheiser SK2020D zakzender met headwornmicrofoon of handmicrofoon zijn. Beiden in ieder geval draadloos. Daarnaast een aantal ontvangers overeenkomstig met het aantal luisteraars. De spreker spreekt in de draadloze microfoon en deze stuurt het signaal draadloos en direct naar de audio ontvangers van uw bezoekers. De audio ontvangers van de bezoekers zijn voorzien van hoogwaardige luidsprekers, waardoor het gesproken woord perfect hoorbaar is voor de luisteraar. Missie geslaagd!

Wat is een goede fluisterset

Wat GuideXpresse betreft is Sennheiser heer en meester op dit vlak. Dit degelijke Duitse merk heeft zijn sporen in draadloze technologie al lang verdiend met Fritz Sennheiser als grondlegger van draadloze microfoontechniek. Het gebruik van een zeer hoogwaardige en ook nog eens zeer slanke microfoon zorgt ervoor dat de spreker op zacht volume kan spreken en dat dit toch perfect verstaanbaar is voor de toehoorder. Ideaal in omgevingen waar niet al te luid gesproken kan worden. Bijvoorbeeld in een kerk of rechtszaal.

Sennheiser Tourguide 2020D rondleidingset

De locatie van een event of gebeurtenis kan zoveel bijdragen aan de presentatie of vertaling. Een locatie als De Rotterdam is daar een mooi voorbeeld van.

EEN ANDERE TAAL

Voor meerdere verhuurklussen heeft GuideXpresse een compacte fluisterset afgeleverd in Hotel NHOW Rotterdam dat staat aan het water op de Wilhelminapier. Het is gevestigd in een strak nieuw gebouw, De Rotterdam, met winkels, cafés en restaurants, allemaal handig gelegen in een nieuw gebied dat bekend staat als ‘Manhattan aan de Maas. Van alle aanwezigen is een klein gedeelte anderstalig en deze worden op hun wenken bediend met het mooie Sennheiser Tourguide 2020D vertaalsysteem.

FLUISTERSET, WEL ZO COMFORTABEL

De gasten, die naar een andere taal willen luisteren, worden voorzien van een compacte stethosetontvanger, die aan het oor gedragen worden. Niet alleen zorgt deze voor een goede geluidsweergave, het draagcomfort is ook erg hoog. De mobiele zender stuurt het signaal de zaal in en dit zal opgepikt worden door de aanwezige ontvangers. Omdat het geen infrarood systeem is hoeven we geen rekening te houden met kolommen, zichtverbindingen e.d. Door de fluisterset in te huren wordt slim omgesprongen met budget en tijd. Uiteraard kunt u een dergelijk systeem ook voordelig bij GuideXpresse aanschaffen.

Bent u ook op zoek naar een goede tolk? Wij brengen u direct in contact met de juiste persoon.

De beste fluistersets huurt u bij GuideXpresse

Wij hebben diverse pakketten als het gaat om de inhuur van fluistersets. U huurt al een fluisterset bij GuideXpresse vanaf € 50,00 ex BTW.

Neemt u gerust eens contact met ons op om u vrijblijvend te laten inlichten. We helpen u graag. De apparatuur is, buiten de Corona tijd om uiteraard, zo’n beetje kop-staart verhuurd. En dat is mooi, we zijn onze klanten graag van dienst.

Erg leuk is dat we op diverse plekken te vinden zijn. Zo was er onlangs een belangrijke vergadering bij een vooraanstaande business universiteit in de buurt van Utrecht, waar een aantal zeer bekende sprekers uit de politieke wereld spraken. Hier was een tolkenset van GuideXpresse aanwezig om de anderstaligen van perfect audiogeluid te voorzien. Een andere klant, dit keer uit de agrarische sector, wilde de klanten rondleiden op een beurs in Hannover. Onze apparatuur werkt over een groot gedeelte van de wereld, dus dat is een geruststellende gedachte.

Ook tijdens de week van de kinderrechten worden onze fluistersets gebruikt. Zelfs in de aanwezigheid van Prinses Beatrix! Erg leuk dat we mogen helpen. Ergens anders wordt tegelijkertijd de pers rondgeleid bij een schitterend event van een onze klanten, die actief is in webshops. Zij houden een fair in de Kromhouthal te Amsterdam en net als vorig jaar mogen wij dit ondersteunen. Op deze fair kunt u live shoppen bij de leukste webshops van Nederland.

Daarnaast is GuideXpresse bijna dagelijks te vinden in de rechtbanken van Nederland. Niet omdat we terecht staan, maar omdat er vaak onze fluistersets gebruikt worden tijdens internationale zittingen. Belangrijk argument voor de rechtbanken is de onberispelijke geluidskwaliteit.

Grenzeloos verstaanbaar met een goede fluisterset

WAT? WHAT? QUÉ?: MEERTALIGE BRUILOFTEN

We hebben het ook over meertalige bruiloften. Iemand trouwt met zijn of haar vakantieliefde. Super romantisch natuurlijk, maar de kans is groot dat de helft van de aanwezigen een groot gedeelte van de dag niet meekrijgt. Dit komt omdat ze de andere taal wellicht (nog) niet helemaal onder de knie hebben. Door gebruik te maken van een fluisterset heeft u een eenvoudige oplossing met een geweldig resultaat! Maak gebruik van een fluisterset. We kunnen u zelfs helpen met uw zoektocht naar de perfecte tolk. Beter kan niet, makkelijker kan niet.

Fam. Wever via Facebook

Afgelopen 4 juli hebben we een sennheiser tourguide set gehuurd ten behoeve van de vertaling bij onze tweetalige bruiloft. De set is erg gebruikersvriendelijk voor iedereen. GuideXpress heeft ons een keurige, flexibele service verleent voor een uitstekende prijs. Onze buitenlandse gasten hebben deze toevoeging als zeer waardevol ervaren. Verder totaal niet storend voor de overige gasten. Al met al van harte aan te bevelen voor een tweetalige bruiloft.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.