U hoort of leest het wellicht vaker in uw omgeving. Daar waar uw gesproken woord perfect hoor- en verstaanbaar moet zijn voor de toehoorders is het verstandig om ondersteunende audioapparatuur te gebruiken; een fluisterset. Maar…wat is een fluisterset?

Wat is een fluisterset?

Een gemiddelde fluisterset bij GuideXpresse bestaat uit een Sennheiser SK2020D zakzender met headwornmicrofoon (of handmicrofoon, beiden draadloos) en een aantal ontvangers. De spreker spreekt in de draadloze microfoon en deze stuurt het signaal draadloos naar de audio ontvangers van uw bezoekers. De audio ontvangers van de bezoekers zijn voorzien van hoogwaardige luidsprekers, waardoor het gesproken woord perfect hoorbaar is voor de luisteraar. Missie geslaagd!

Wat is een goede fluisterset

Wat GuideXpresse betreft is er een merk heer en meester op dit vlak; Sennheiser Tourguide 2020D. Dit degelijke Duistse merk heeft zijn sporen in draadloze technologie al lang verdiend met Frits Sennheiser als grondlegger van draadloze microfoontechniek. Het gebruik van een zeer hoogwaardige en ook nog eens zeer slanke microfoon zorgt ervoor dat de spreker op zacht volume kan spreken en dat dit toch perfect verstaanbaar is voor de toehoorder. Ideaal in omgevingen waar niet al te luid gesproken kan worden. Bijvoorbeeld in een kerk of rechtzaal.

Sennheiser Tourguide 2020D rondleidingset

De beste fluistersets huurt u bij GuideXpresse

Wij hebben diverse paketten als het gaat om de inhuur van fluistersets. Neemt u gerust eens contact met ons op om u vrijblijvend te laten inlichten. We helpen u graag. En……kopen kan natuurlijk ook. Dus, wat is een fluisterset? Een fluisterset is een draagbaar en draadloos audiosysteem, waarmee bij zacht spreekvolume toch perfect verstaanbaar bent voor uw toehoorders.

Neem contact op voor meer informatie.
Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, Belgiƫ en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Pin It on Pinterest