0031(0)79-20 33 007

Verlangen en spanning vaak niet genoeg

U bent hier: Start > Male > Verlangen en spanning vaak niet genoeg

Dit bericht is geplaatst in: Male

GuideXpresse is immer de voordeligste op het gebied van rondleidingsystemen. Dit op zich is al een prettig gegeven als u alleen naar prijs kijkt, maar graag bieden we u meer. Bijvoorbeeld handige tips als het gaat om het grijpen en vasthouden van de aandacht van uw klant/bezoeker tijdens een fabrieksrondleiding. Het leveren en verhuren van rondleidingsystemen (en tolkensets en audioguides) is niet voor niets de kernactiviteit van GuideXpresse.

Verlangen en spanning

Het houden van een goede presentatie is een hele klus. Uit onderzoek blijkt daarbij ook nog eens dat de aandachtspanne van mensen almaar korter wordt. Nou, probeer dan die aandacht maar eens een paar minuten vast te houden. Uit veel onderzoeken blijkt dat het brein op twee punten geactiveerd moet worden om de aandacht te grijpen van uw belangrijke bezoeker. Om te beginnen is daar de emotie verlangen. De rondleider moet de kunst van het verleiden verstaan. Vertel zaken die uw bezoekers nog niet weten. Nieuwtjes of houdt bijvoorbeeld een leuke productdemo. Dit is hét moment, uw bezoeker is er weer even bij door de gewonnen nieuwsgierigheid. Nu is het zaak om de aandacht van de bezoeker vast te houden. Hier komt de emotie spanning om de hoek kijken. Maak het uitdagend; zoek het conflict, stel suggestieve vragen, maak een grapje enz. Dit zijn punten, die met name belangrijk zijn voor de techniek van de spreker. Maar er zijn meer hindernissen te nemen. En GuideXpresse maakt het u gemakkelijk.

Hoogwaardige selectieve demping

De emoties verlangen en spanning aanspreken is zinvol tijdens iedere presentatie. Maar tijdens uw belangrijke fabrieksrondleiding is er nog een factor waar de rondleider mee om moet gaan. Of beter nog, waar uw rondleider mee om moet laten gaan. En dat is omgeving of afleiding. Waar het tijdens een presentatie vaak een stille omgeving betreft is een fabrieksrondleiding vaak in een…..fabriek. Daar staan machines te werken met alle geluidsoverlast vandien. Eigenlijk zijn er twee soorten van afleiding. Externe afleiding kan komen van een lawaaierige machine of een hoestende medewerker en interne afleiding kan komen door de gedachten van de bezoeker (z’n eigen boodschappenlijstje of schema van komende weekend). Het is dus zaak dat uw rondleider uw waardevolle bezoeker zo goed mogelijk en zonder (afleidende) storingen kunt toespreken. Het is zaak dat uw bezoeker afgesloten wordt van externe afleidingen (zonder te vervreemden van de buitenwereld) en daarbij ook nog eens de interne afleidingen tijdelijk vergeet.

De eerste de beste

Uw rondleider is niet de eerste de beste. Sterker nog, waarschijnlijk is dit de persoon die als beste kan spreken en verleiden binnen uw bedrijf. Het is belangrijk dat wat hij op een interessante en leuke manier te vertellen heeft één op één aankomt bij de bezoekers. Alsof het een persoonlijk gesprek is. Het mes snijdt hierbij aan twee kanten. Als dit proces niet goed gaat, bijvoorbeeld door gebruik van inferieure apparatuur, dan gaat dit ten koste van de stem van de spreker (onnodig stemverheffing) en de aandacht van uw waardevolle bezoekers (ze kunnen het niet horen en dwalen af). Dubbel energieverlies.

Uw product is superieur

Uw product is zo superieur als uw rondleiding. Op het moment dat uw bezoeker een slechte ervaring heeft tijdens de rondleiding door slechte audiokwaliteit, storingen of een slecht verhaal dan zal dit gerelateerd worden aan uw product. Het tegenovergestelde is gelukkig ook waar. Op het moment dat de rondleiding perfect was, dus goede audiokwaliteit, geen storingen en een leuk en interessant verhaal dat verlangen en spanning opwekt….dan is uw product net zo interessant. Veel van onze klanten nemen potentiële klanten mee om het productieproces te laten zien en verhogen hiermee hun commerciële kansen aanzienlijk.

Verzilver uw kansen

GuideXpresse werkt met superieure apparatuur van Sennheiser als het gaat om rondleidingen. We zijn de voordeligste, maar dat wil absoluut niet zeggen dat we wars zijn van service. Sterker nog, het is juist aan te raden om op voorhand te testen en daar helpen we u graag bij. Gun uw medewerkers en bezoekers het beste.

Neem contact op voor meer informatie.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.