U bent hier: Start > Tourguide > Vertaalsysteem voor optimale betrokkenheid

Vertaalsysteem voor optimale betrokkenheid

In de kerk. Tijdens een congres. Tijdens een internationale meeting. Waar u ook iets organiseert, het is prettig als al uw gasten horen wat u te vertellen heeft. Als het kan woord voor woord. Nou dat kan. Gebruik daarvoor een goed vertaalsysteem. Ook wel fluisterset of tolkenset genoemd.

Door gebruik te maken van een goed vertaalsysteem kunt u uw anderstalige gasten nagenoeg realtime vertellen wat u te vertellen heeft. U spreekt al uw gasten in een bepaalde taal aan, laten we voor het gemak Nederlands aanhouden. Maar u heeft ook een aantal anderstalige gasten. Daarvoor huurt u een tolk in en deze tolk spreekt zijn of haar vertaling in een microfoon in en dit vertaalde gesproken woord wordt direct en draadloos verzonden naar de hoofdtelefoon ontvangers van de anderstalige gasten. De tolk hoort dus wat er gezegd wordt en vertaald dit simultaan naar de gewenste taal. Door gebruik te maken van een goede tolk zijn uw anderstalige gasten nagenoeg net zo snel op de hoogte als alle andere gasten. Klinkt mooi? Klinkt mooi in iedere gewenste taal!

Vertaalsysteem zonder installatie

De vertaalsystemen van GuideXpresse hebben geen installatie nodig! Super handig en snel. De tolk spreekt in de microfoon(zender) en dit signaal wordt direct naar de hoofdtelefoon ontvangers van de luisteraars gezonden.

Vertaalsysteem on the go

Zoals u kunt zien zijn zowel het systeem van Sennheiser als het systeem van Orpheo compact. Orpheo wint het echter als het gaat om de kleinste koffer. Sennheiser wint als het gaat om performance (audiokwaliteit, draadloze transmissie). Bij vertalingen in een wat stillere ruimte, bijvoorbeeld tijdens een vergadering of kerkdienst, is het belangrijk dat het systeem zo stil mogelijk is. Dus geen ruis. Sennheiser is heer en meester op dat vlak. Wereldwijd wordt Sennheiser gewaardeerd als referentie in de markt van draadloze transmissie en audiokwaliteit. Wij komen een en ander graag eens aan u demonstreren.

Sennheiser-EZL2020-20-met-HDE-2020D-kinbeugelontvangers-en-EK2020-ontvangers
Rondleidingsystemen-en-fluistersets

GuideXpresse helpt graag

Neemt u contact met ons op als we mogen helpen bij dit leuke onderwerp. Dat kan snel via de knop rechtsonder in beeld. 

Bent u al iets meer op de hoogte van de materie en wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen dan maakt u gebruik van dit formulier. Wees welkom.

Dit bericht is geplaatst in: Tourguide
Gebruikte tags: Audioguides, Tourguides: Eerste Hulp bij Onverstaanbaarheid
alexander
Als voormalig productspecialist bij Sennheiser is Alexander al sinds begin van deze eeuw werkzaam met rondleidingsystemen, audioguides en tolksystemen en is daardoor behoorlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen. Door intensief contact met de specifieke afdelingen binnen de Sennheiser fabriek in Duitsland is een gedegen basis voor zijn eigen bedrijf ontstaan.
unsplash-logoBen White is de maker van de foto bovenaan deze blogpost.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maar volg GuideXpresse zeker ook op