0031(0)79-20 33 007

Vertaalsysteem voor optimale betrokkenheid

U bent hier: Start > Live Content > Tourguide > Vertaalsysteem voor optimale betrokkenheid

Dit bericht is geplaatst in: Tourguide

In de kerk. Tijdens een congres. Tijdens een internationale meeting. Waar u ook iets organiseert, het is prettig als al uw gasten horen wat u te vertellen heeft. Als het kan woord voor woord. Nou dat kan. Gebruik daarvoor een goed vertaalsysteem. Ook wel fluisterset of tolkenset genoemd.

Door gebruik te maken van een goed vertaalsysteem kunt u uw anderstalige gasten nagenoeg realtime vertellen wat u te vertellen heeft. U spreekt al uw gasten in een bepaalde taal aan, laten we voor het gemak Nederlands aanhouden. Maar u heeft ook een aantal anderstalige gasten. Daarvoor huurt u een tolk in en deze tolk spreekt zijn of haar vertaling in een microfoon in en dit vertaalde gesproken woord wordt direct en draadloos verzonden naar de hoofdtelefoon ontvangers van de anderstalige gasten. De tolk hoort dus wat er gezegd wordt en vertaald dit simultaan naar de gewenste taal. Door gebruik te maken van een goede tolk zijn uw anderstalige gasten nagenoeg net zo snel op de hoogte als alle andere gasten. Klinkt mooi? Klinkt mooi in iedere gewenste taal!

Vertaalsysteem zonder installatie

De vertaalsystemen van GuideXpresse hebben geen installatie nodig! Super handig en snel. De tolk spreekt in de microfoon(zender) en dit signaal wordt direct naar de hoofdtelefoon ontvangers van de luisteraars gezonden.

Vertaalsysteem on the go

Zoals u kunt zien zijn zowel het systeem van Sennheiser als het systeem van Orpheo compact. Orpheo wint het echter als het gaat om de kleinste koffer. Sennheiser wint als het gaat om performance (audiokwaliteit, draadloze transmissie). Bij vertalingen in een wat stillere ruimte, bijvoorbeeld tijdens een vergadering of kerkdienst, is het belangrijk dat het systeem zo stil mogelijk is. Dus geen ruis. Sennheiser is heer en meester op dat vlak. Wereldwijd wordt Sennheiser gewaardeerd als referentie in de markt van draadloze transmissie en audiokwaliteit. Wij komen een en ander graag eens aan u demonstreren.

Sennheiser-EZL2020-20-met-HDE-2020D-kinbeugelontvangers-en-EK2020-ontvangers
Rondleidingsystemen-en-fluistersets

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.