0031(0)79-20 33 007

Stadswandeling en niemand luistert

U bent hier: Start > Live Content > Tourguide > Stadswandeling en niemand luistert

Dit bericht is geplaatst in: Fluisterset | Tourguide

Ze zijn super populair, die stadswandelingen….en dat is begrijpelijk. Het is hartstikke leuk om met een groep rondgeleid te worden door een (vreemde)stad en spannende en/of interessante verhalen te horen hierover. Dit kan tijdens een stadswandeling.

Zo kun je van alles te horen krijgen over de geschiedenis van de stad, de gebouwen en hun verhalen, de industrie, de misdaad, de kunst….van alles. Maar ja, een goede stadswandeling valt en staat bij de geboden informatie. En al is de informatie nog zo boeiend…..als niemand het hoort, dan dwalen de mensen al snel af en dan is het of de rondleider toch een beetje tegen zichzelf aan het praten is.

Nu komt het mooie, er is een heel eenvoudige oplossing beschikbaar. En nog voordelig ook. Trouwens, GuideXpresse kent inmiddels behoorlijk wat rondleiders en kan u indien gewenst naar de juiste persoon doorverwijzen.

STADSWANDELING MÉT AANDACHT

Door gebruik te maken van een rondleidingset tijdens een stadswandeling zullen twee aangename voordelen zeker opvallen. Enerzijds blijft de onverdeelde aandacht van de gasten, de groep, veel beter en langer behouden en anderzijds (niet geheel onbelangrijk) blijft de stem van de rondleider bespaard. Geen geschreeuw meer om ook de achterste persoon van de groep mee te laten luisteren. En andersom werkt het ook zo. De achterste persoon van de groep kan alles perfect horen en blijft aandachtig luisteren. Uiteraard moet de rondleider nog wel een beetje de best doen op het verhaal tijdens de stadswandeling.

Tijdens de stadswandeling krijgen de gasten een mono-oorclip op. Een mooie nekbandhoofdtelefoon kan uiteraard ook, maar met een mono oorclip blijft men beter in contact met de omgeving (verkeer). Veiligheid voor alles. De rondleider krijgt een headworn microfoon en deze staat in directe verbinding met de ontvangers van de gasten. De rondleider hoeft hierbij niet op knopjes te drukken en de gasten hoeven al helemaal niks te doen. Ja, luisteren en meelopen. De rondleidingsets van Orpheo zijn trouwens super compact. Ze passen met gemak in het overhead compartment van een vliegtuig. Handig voor de internationale stadswandeling(en)!

Duidelijker kan niet, veiliger kan niet.

Volkomen veilig en schoon wandelen door de stad

Het is 2020. Een jaar om snel te vergeten eigenlijk. Corona houdt ons te veel bezig. Wat als een paal boven water staat is dat mensen meer waarde zijn gaan hechten aan de hygiene van dingen. Of het nou ver- of gebruiksartikelen zijn. Dat maakt niet meer uit. Het moet schoon. De rondleidingsystemen, die u bij GuideXpresse kunt inhuren of aanschaffen, zijn al sinds jaar en dag voorbereid op deze trend. De hoofdtelefoons zijn altijd schoon en hygiënisch. Op de afbeelding ziet u de diverse mogelijkheden qua hoofdtelefoons; van een mono oortje tot hoofdtelefoon. De mono oortjes wordt het meest gebruikt tijdens stadswandelingen. De luisteraar blijft zo optimaal in contact met de omgeving, maar kan tegelijkertijd de verhalen van de spreker volgen.

Orpheo Tourguide mono ear
Orpheo Airset
Sennheiser Tourguide HP02 hoofdtelefoon

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.