Stadswandeling en niemand luistert

Stadswandeling. Super, nu nog een beetje aandacht.

Ze zijn super populair, die stadswandelingen….en dat is begrijpelijk. Het is hartstikke leuk om met een groep rondgeleid te worden door een (vreemde)stad en spannende en/of interessante verhalen te horen hierover. Dit kan tijdens een stadswandeling. Zo kun je van alles te horen krijgen over de geschiedenis van de stad, de gebouwen en hun verhalen, de industrie, de misdaad, de kunst….van alles. Maar ja, een goede stadswandeling valt en staat bij de geboden informatie. En al is de informatie nog zo boeiend…..als niemand het hoort, dan dwalen de mensen al snel af en dan is het of de rondleider toch een beetje tegen zichzelf aan het praten is. Nu komt het mooie, er is een heel eenvoudige oplossing beschikbaar. En nog voordelig ook. Trouwens, GuideXpresse kent inmiddels behoorlijk wat rondleiders en kan u indien gewenst naar de juiste persoon doorverwijzen.

Stadswandeling mét aandacht

Door gebruik te maken van een rondleidingset tijdens een stadswandeling zullen twee aangename voordelen zeker opvallen. Enerzijds blijft de onverdeelde aandacht van de gasten, de groep, veel beter en langer behouden en anderzijds (niet geheel onbelangrijk) blijft de stem van de rondleider bespaard. Geen geschreeuw meer om ook de achterste persoon van de groep mee te laten luisteren. En andersom werkt het ook zo. De achterste persoon van de groep kan alles perfect horen en blijft aandachtig luisteren. Uiteraard moet de rondleider nog wel een beetje de best doen op het verhaal tijdens de stadswandeling.

Tijdens de stadswandeling krijgen de gasten een mono-oorclip op. Een mooie nekbandhoofdtelefoon kan uiteraard ook, maar met een mono oorclip blijft men beter in contact met de omgeving (verkeer). Veiligheid voor alles. De rondleider krijgt een headworn microfoon en deze staat in directe verbinding met de ontvangers van de gasten. De rondleider hoeft hierbij niet op knopjes te drukken en de gasten hoeven al helemaal niks te doen. Ja, luisteren en meelopen. De rondleidingsets van Orpheo zijn trouwens super compact. Ze passen met gemak in het overhead compartment van een vliegtuig. Handig voor de internationale stadswandeling(en)!

Duidelijker kan niet, veiliger kan niet.

Mogen we u helpen bij dit onderwerp?
Vult u hieronder wat gegevens in en GuideXpresse komt in actie!

[gravityform id=”22″ title=”false” description=”false”]