0031(0)79-20 33 007

Audio guides van Orpheo exclusief bij GuideXpresse

U bent hier: Start > Geproduceerde Content > Audioguides > Audio guides van Orpheo exclusief bij GuideXpresse

Dit bericht is geplaatst in: Audioguides

GuideXpresse is exclusief distribiteur van het mooie merk Orpheo geworden voor de Nederlandse markt. De positie van GuideXpresse op de markt van audio guides (en rondleidingsystemen) is hiermee nog steviger geworden.

Audio guides van Orpheo

Het Franse merk is bepaald geen nieuwkomer op de markt van (semi) automatische audio guides. Al meer dan 25 jaar levert Orpheo de mooiste audio guide systemen voor projecten over de gehele wereld. De huidige generatie audio guides is geheel gestoeld op de ervaringen met de voorgaande systemen. 

Dat betekent hoge audiokwaliteit, extreme flexibiliteit en uitstekende batterijduur. De audio guides zijn bovendien geschikt voor zoveel talen als nodig is voor uw locatie. De audioguides zijn tot bepaalde hoogte schok- en weerbestendig, zodat ze jarenlang extreem gebruik kunnen verdragen.

De Orpheo groep is opgericht in 1992 en een sleutelspeler op het gebied van audio oplossingen voor musea, culturele- en toeristische locaties, tuinen en monumenten. Orpheo ia behalve de productie van audio guides ook sterk in de creatie van mobiele applicaties, tourguides, multimedia guides en content. 

Meer dan 200.000 audio guides of multimediaguides zijn in gebruik over de hele wereld op uiteenlopende locaties.

Exclusief bij GuideXpresse

De productie van de audio guides vindt 100% in de Orpheo fabriek plaats en is wereldwijd op meer dan 1000 vaste locaties te gebruiken. Dit mooie bedrijf besteedt de productie dus niet uit en dat is een belangrijk kenmerk van dit mooie bedrijf. Dit is een van de manieren om de kwaliteit en service te bewaken. We zijn blij dit merk op de Nederlandse markt te mogen introduceren. De afgelopen tijd hebben we al veel ervaring opgedaan met het product en de resultaten zijn veelbelovend.

Orpheo….alles is mogelijk

GuideXpresse levert brede range Orpheo producten en audioguides

Het leuke van de Orpheo producten is dat ze extreem flexibel in gebruik zijn en een schat aan mogelijkheden bieden. Hoog gebruikersgemak in combinatie met zeer scherpe prijzen. Het productgamma van Orpheo is zeer breed, maar wel uitsluitend op het gebied van tour/audioguide producten. Zo zijn er diverse (semi) automatische audioguides beschikbaar, waarbij de bezoeker volledig automatisch of na het intoetsen van een cijfercombinatie een audiofragment te horen krijgt. Overigens is video of foto’s ook mogelijk. Ook zijn er schitterende GPS producten en apps voor smartphones (iPhone en Android) beschikbaar. Deze apps zijn maatwerk voor uw locatie op basis van uw wensen.

Audio guides; perfecte hoorgids

GuideXpresse levert GPS based audioguides


GuideXpresse kan ook het inspreken van teksten of het produceren van audiofragmenten verzorgen. Dit doen wij met een gespecialiseerde partner op dit gebied. Op deze manier kunt u uw mooie project volledig bij GuideXpresse onderbrengen en heeft u daar geen zorgen over. We werken het uitsluitend met professionele stemacteurs en native speakers, zodat u uw boodschap in elke taal perfect te verstaan is voor uw bezoekers.

U kunt de Orpheo producten bijvoorbeeld toepassen bij musea, tentoonstellingen, stadswandelingen, fabriekstours e.d.

Ook een congres,event of tentoosntelling? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 079-2033007 of via de GuideXpresse contactpagina. We zijn u graag van dienst.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, audioguides.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.