Afgelopen tijd is GuideXpresse exclusief distribiteur van het mooie merk Orpheo geworden voor de Nederlandse markt. Hiermee wordt de positie van GuideXpresse op de markt van audioguides en rondleidingsystemen nog meer onderstreept.

Audioguides van Orpheo

Het Franse merk is bepaald geen nieuwkomer op de markt van (semi) automatische audioguides. Al meer dan 20 jaar levert Orpheo de mooiste audioguide systemen voor projecten over de gehele wereld.

Exclusief bij GuideXpresse

De apparatuur wordt 100% in de Orpheo fabriek gemaakt en is wereldwijd op meer dan 1000 vaste locaties te gebruiken. De productie wordt dus niet uitbesteed en dat is een belangrijk kenmerk van dit mooie bedrijf. Dit is een van de manieren om de kwaliteit en service te bewaken. We zijn blij dit merk op de Nederlandse markt te mogen introduceren. De afgelopen tijd hebben we al veel ervaring opgedaan met het product en de resultaten zijn veelbelovend.

Orpheo….alles is mogelijk

GuideXpresse levert brede range Orpheo producten en audioguides

Het leuke van de Orpheo producten is dat ze extreem flexibel in gebruik zijn en een schat aan mogelijkheden bieden. Daarbij wordt hoog gebruikersgemak gecombineerd met zeer scherpe prijzen. Het productgamma van Orpheo is zeer breed, maar wel uitsluitend op het gebied van tour/audioguide producten. Zo zijn er diverse (semi) automatische audioguides beschikbaar, waarbij de bezoeker volledig automatisch of na het intoetsen van een cijfercombinatie een audiofragment te horen krijgt. Overigens is video of foto’s ook mogelijk. Ook zijn er schitterende GPS producten en apps voor smartphones (iPhone en Android) beschikbaar. Deze apps worden voor uw locatie op maat gemaakt.

Audioguides; perfecte hoorgids

GuideXpresse levert GPS based audioguides
GuideXpresse kan ook het inspreken van teksten of het produceren van audiofragmenten verzorgen. Dit doen wij met een gespecialiseerde partner op dit gebied. Op deze manier kunt u uw mooie project volledig bij GuideXpresse onderbrengen en heeft u daar geen zorgen over. We werken het uitsluitend met professionele stemacteurs en native speakers, zodat u uw boodschap in elke taal perfect te verstaan is voor uw bezoekers. U kunt de Orpheo producten bijvoorbeeld toepassen bij musea, tentoonstellingen, stadswandelingen, fabriekstours e.d.

Ook een congres,event of tentoosntelling? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 079-2033007 of via de GuideXpresse contactpagina. We zijn u graag van dienst.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, Belgiƫ en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, audioguides.