0031(0)79-20 33 007

Schooluitjes kunnen nog leuker en beter!

U bent hier: Start > Live Content > Tourguide > Rondleidingsysteem > Schooluitjes kunnen nog leuker en beter!

Dit bericht is geplaatst in: Rondleidingsysteem | Tourguide

Het maakt niet uit wat de gemiddelde leeftijd van de groep is. Van jong tot oud, van school tot werkomgeving….iedereen kan baat hebben bij een goed rondleidingsysteem. Aan de hand van wat korte sfeerbeelden laten we wat leuke locaties zien, waar u wellicht nog niet aan gedacht had bij het gebruik van een rondleidingsysteem tijdens schoolreisjes of andere schooluitjes.

Rondleidingsysteem voor schooluitjes

Het komt eigenlijk best vaak voor. Denk bijvoorbeeld aan een schoolgroep tijdens een rondleiding door een werkplaats of een boerderij. Een schooluitje. Maakt niet uit waar, maar wat overal hetzelfde is is dat de docent de aandacht moet zien vast te houden van een groep leerlingen, die niet stil achter een tafel zitten.

De aandachtspanne van kinderen is al kort, maar als ze dan ook nog eens flink hun best moeten doen om het gesproken woord te kunnen horen, dan is het al snel afgelopen. Met een rondleidingsysteem kan de docent de groep toespreken en de leerlingen zullen alles perfect verstaan. Alsof het direct en alleen tegen hen verteld wordt, één op één. U zult merken dat de groep beter bij elkaar blijft en dat de aandacht veel beter gehandhaafd blijft. Bovendien komt de informatie (veel beter) aan en dat is natuurlijk het doel van een schooluitje.

Voorbeelden van schooluitjes

Uiteraard nodigen we u uit om gedachten de vrije loop te laten gaan als het gaat om mogelijke toepassingen. Om u een zetje in de goede richting te geven alvast wat voorbeelden in het kader van schooltuitjes; museumbezoek, fabrieksbezoek, werkplaatsbezoek, (stads)boerderij, dierentuin, themaparken en stadswandelingen.
Maak uw schooluitje nog waardevoller en boek een rondleidingsysteem.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.