0031(0)79-20 33 007

4 Redenen waarom een rondleidingsysteem voor een fabriekstour zo waardevol is

U bent hier: Start > Live Content > Tourguide > 4 Redenen waarom een rondleidingsysteem voor een fabriekstour zo waardevol is

Dit bericht is geplaatst in: Tourguide

“Wij hebben geen rondleidingsysteem voor onze fabriekstour nodig, we doen het al jaren zonder.” of “De rondleider kan toch ietsje luider praten.” Veelgehoorde redenen, die ertoe leiden dat de beleving bij uw bedrijf voor verbetering vatbaar is. Voor zowel uw werknemer als uw klant (de bezoeker). Graag leggen we u uit wat de voordelen van een goede rondleidingset zijn voor uw bedrijf of locatie. We gaan in dit stuk niet in op de uitvoering, maar op het principe. Bekijkt u de film eerst voor een korte impressie.Op deze pagina leggen we het belang van een goed rondleidingsysteem voor uw fabriekstour uit. U wilt uw klanten, uw bezoekers iets vertellen en wilt dat ze hier zo veel mogelijk van meekrijgen. Bovendien heeft uw werknemer baat bij optimale arbeidsomstandigheden om goed te kunnen functioneren, maar ook om fysiek niet te veel belast te worden. Daar heeft u gelijk twee belangrijke redenen om een goed rondleidingsysteem te overwegen, maar er is nog een derde; bedrijfsveiligheid. Wij adviseren u graag bij de zoektocht naar het juiste rondleidingsysteem voor u.

Een goed rondleidingsysteem zorgt voor optimale betrokkenheid van uw klanten

Uw medewerker geeft een fabriekstour. Er moet informatie overgebracht worden. Met andere woorden, u steekt energie in verschaffen van informatie aan anderen. Zou het dan niet rendabeler zijn als die informatie ook goed over komt? Dat er geen energie verloren gaat? Er is altijd (té veel) omgevingsgeluid, de groep is vaak net iets te groot om op een comfortabele manier toegesproken te worden, dus zonder stemverheffen. Dit zijn valkuilen, die ervoor zorgen dat uw klanten afhaken. En dat terwijl U juist op een betrekkelijk eenvoudige manier de aandacht en dus betrokkenheid kunt vergroten door gebruik te maken van ondersteunende apparatuur; een rondleidingsysteem.

De rondleider wordt voorzien van microfoon, de bezoekers worden voorzien van hoofdtelefoons. Het rondleidingsysteem werkt draadloos op een veilige frequentie. De persoon die de rondleiding geeft hoeft zijn of haar stem niet te verheffen en kan op een comfortabele manier het publiek toespreken. Vragen uit het publiek kunnen op een eenvoudige manier gedeeld en beantwoord worden. Uw bezoekers zullen het verhaal van a tot z kunnen verstaan én waarderen. Allemaal dankzij de professionaliteit van uw medewerker tijdens de fabriekstour

Goede gfabriekstour apparatuur zorgt voor betere arbeidsomstandigheden

Iedereen, die de gehele dag zijn stem moet verheffen om een boodschap over te brengen, zal hier aan het eind van de dag hinder van ondervinden. Vermoeidheid, schore stem, hoofdpijn, noem maar op. Zeker als het het beroep is van iemand om informatie over te dragen aan groepen mensen, dan is het zaak om te zorgen voor optimale omstandigheden. Het gebruik van spraak ondersteunde audio apparatuur is in deze zeer rendabel. Uw medewerker zal dit comfort zeer zeker waarderen. Niet alleen wordt er zorg gedragen voor zijn welgesteldheid, maar ook zijn of haar werk heeft veel meer betekenis.

Een maatwerk rondleidingsysteem draagt bij aan bedrijfsveiligheid

Veiligheid op de werkvloer is belangrijk. En niet alleen voor uw medewerkers. Ook voor derden. Dit kunnen tijdelijke medewerkers zijn (ZZP), conform artikel 7:658 Burgerlijk Wetboek (afgekort: BW), maar zeer zeker ook bezoekers. U moet er toch niet aan denken dat er wat gebeurt met uw klant tijdens een rondleiding door uw fabriek? Géén enkele situatie is hetzelfde. Juist om die reden leveren we uw fabriekstour apparatuur op maat. Denk altijd aan persoonlijke veiligheidsvoorzieningen, zoals veiligheidshelmen, brillen of oorkappen. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

GuideXpresse fabriekstourapparatuur ontneemt u zorg

GuideXpresse is specialist in rondleidingsystemen. Dat betekent dat wij u kunnen voorzien van het rondleidingsysteem wat het best aansluit bij uw wensen. Door bovengenoemde factoren te combineren hebben we een uniek product, waar we zeer enthousiast over zijn. Dit enthousiasme willen we graag met u delen.Zoals gezegd zijn we u graag van dienst. Indien u meer informatie wenst dan hebben we graag persoonlijk contact met u. U kunt hiertoe gebruik maken van het de knop rechtsonder in beeld. We bellen u spoedig terug. En dat is beloofd.

Een vrijblijvende offerte vraagt u hier aan.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.