Meertalige bruiloft en een fluisterset

Wat? What? Qué?: Meertalige bruiloften

Allereerst: welkom terug van vakantie! Nu iedereen weer aan het werk is willen we u graag op de hoogte brengen van een behoorlijk trending activiteit van de afgelopen maanden. We hebben het over meertalige bruiloften. Iemand trouwt met zijn of haar vakantieliefde. Super romantisch natuurlijk, maar de kans is groot dat de helft van de aanwezigen een groot gedeelte van de dag niet meekrijgt. Dit komt omdat ze de andere taal wellicht (nog) niet helemaal onder de knie hebben. GuideXpresse biedt u een eenvoudige oplossing met een geweldig resultaat! Maak gebruik van een fluisterset. We kunnen u zelfs helpen met uw zoektocht naar de perfecte tolk.

Fluisterset? Hoe werkt dat?

Door gebruik te maken van een fluisterset kunnen uw anderstalige gasten het gesproken woord toch horen. Hoe werkt dat? Eenvoudig. U schakelt ten eerste een tolk in. Nogmaals, wij kunnen u daarbij helpen. De tolk maakt gebruik van de door u bij ons gehuurde fluisterset. De tolk luistert naar wat er gezegd wordt en fluistert dit in de juiste taal in de microfoon. Dit kan een handmicrofoon of een headworn microfoon zijn. De tolk hoeft hiervoor niet midden in het gezelschap te zitten. Die kan gerust ergens onopvallend aan de zijkant zitten. Het vertaalde verhaal wordt direct draadloos naar de anderstaligen gestuurd. Zij dragen een hoofdtelefoonontvanger. Echt een één op één verbinding tussen de tolk en uw anderstalige gasten. Dat is wat wij een geslaagde meertalige bruiloft noemen.

Beter kan niet, makkelijker kan niet.

Sennheiser Tourguide 2020D in actie op meertalige bruiloft
Sennheiser Tourguide 2020D in actie op meertalige bruiloft
Sennheiser Tourguide 2020D in actie op meertalige bruiloft
Afgelopen 4 juli hebben we een sennheiser tourguide set gehuurd ten behoeve van de vertaling bij onze tweetalige bruiloft. De set is erg gebruikersvriendelijk voor iedereen. GuideXpress heeft ons een keurige, flexibele service verleent voor een uitstekende prijs. Onze buitenlandse gasten hebben deze toevoeging als zeer waardevol ervaren. Verder totaal niet storend voor de overige gasten. Al met al van harte aan te bevelen voor een tweetalige bruiloft.
Fam. Wever

via Facebook

Tijdens de meertalige bruiloft van de familie Wever heeft GuideXpresse mogen bijdragen door het leveren van een Sennheiser Tourguide 2020D (mobiele) fluisterset. Hierdoor kon de tolk op zacht niveau vanaf de zijkant van de ruimte het gesproken woord vertalen en de gasten, die daar behoefte aan hadden, konden dit perfect verstaan door gebruik te maken van een persoonlijke stethoset ontvanger. Hierdoor konden deze gasten zitten waar ze wilden en beleefden deze mooie dag optimaal.

Mogen we u helpen bij dit onderwerp?
Vult u hieronder wat gegevens in en GuideXpresse komt in actie!