0031(0)79-20 33 007

Meertalige bruiloft en een fluisterset

U bent hier: Start > Live Content > Tourguide > Fluisterset > Meertalige bruiloft en een fluisterset

Dit bericht is geplaatst in: Fluisterset | Tourguide | Vertaalsysteem

Wat? What? Qué?: Meertalige bruiloften

Allereerst: welkom terug van vakantie! Nu iedereen weer aan het werk is willen we u graag op de hoogte brengen van een behoorlijk trending activiteit van de afgelopen maanden. We hebben het over meertalige bruiloften. Iemand trouwt met zijn of haar vakantieliefde. Super romantisch natuurlijk, maar de kans is groot dat de helft van de aanwezigen een groot gedeelte van de dag niet meekrijgt. Dit komt omdat ze de andere taal wellicht (nog) niet helemaal onder de knie hebben. GuideXpresse biedt u een eenvoudige oplossing met een geweldig resultaat! Maak gebruik van een fluisterset. We kunnen u zelfs helpen met uw zoektocht naar de perfecte tolk.

Fluisterset? Hoe werkt dat?

Door gebruik te maken van een fluisterset kunnen uw anderstalige gasten het gesproken woord toch horen. Hoe werkt dat? Eenvoudig. U schakelt ten eerste een tolk in. Nogmaals, wij kunnen u daarbij helpen. De tolk maakt gebruik van de door u bij ons gehuurde fluisterset. De tolk luistert naar wat er gezegd wordt en fluistert dit in de juiste taal in de microfoon. Dit kan een handmicrofoon of een headworn microfoon zijn. De tolk hoeft hiervoor niet midden in het gezelschap te zitten. Die kan gerust ergens onopvallend aan de zijkant zitten. Het vertaalde verhaal wordt direct draadloos naar de anderstaligen gestuurd. Zij dragen een hoofdtelefoonontvanger. Echt een één op één verbinding tussen de tolk en uw anderstalige gasten. Dat is wat wij een geslaagde meertalige bruiloft noemen.

Beter kan niet, makkelijker kan niet.

Sennheiser Tourguide 2020D in actie op meertalige bruiloft
Sennheiser Tourguide 2020D in actie op meertalige bruiloft
Sennheiser Tourguide 2020D in actie op meertalige bruiloft
Afgelopen 4 juli hebben we een sennheiser tourguide set gehuurd ten behoeve van de vertaling bij onze tweetalige bruiloft. De set is erg gebruikersvriendelijk voor iedereen. GuideXpress heeft ons een keurige, flexibele service verleent voor een uitstekende prijs. Onze buitenlandse gasten hebben deze toevoeging als zeer waardevol ervaren. Verder totaal niet storend voor de overige gasten. Al met al van harte aan te bevelen voor een tweetalige bruiloft.
Fam. Wever

via Facebook

Tijdens de meertalige bruiloft van de familie Wever heeft GuideXpresse mogen bijdragen door het leveren van een Sennheiser Tourguide 2020D (mobiele) fluisterset. Hierdoor kon de tolk op zacht niveau vanaf de zijkant van de ruimte het gesproken woord vertalen en de gasten, die daar behoefte aan hadden, konden dit perfect verstaan door gebruik te maken van een persoonlijke stethoset ontvanger. Hierdoor konden deze gasten zitten waar ze wilden en beleefden deze mooie dag optimaal.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.