Kijk, dat is nou nog eens een leuke actie van GuideXpresse. Echt belllissimo en ook geldig in Belllgiƫ!
Wanneer u zich nu inschrijft voor de GuideXpresse nieuwsbrief, dan ontvangt u daarna bij uw eerste bestelling of eerste verhuuropdracht een originele The Belll fietsbel cadeau. Deze Belll is met recht bijzonder te noemen. Niet alleen is het een bijzonder strak design, maar na installatie brengt ie ook een fantastisch geluid voort.
Bekijk ‘m hier in actie.

The Belll: 100% Dutch design

The Belll is een leuk en succesvol Kickstarter project. Dit Nederlandse bedrijf heeft de ouderwetse fietsbel omgetoverd tot een mooi accessoire voor je fiets. The Belll is 100% Dutch Design en wordt ook volledig in Nederland geproduceerd. Dat er goed over nagedacht is, blijkt ook uit de manier waarop The Belll wordt gemonteerd. Een slim systeem zorgt ervoor dat je hem zonder moeite of gereedschap op je stuur klikt, waarna je hem er alleen op een speciale manier nog af krijgt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat hij gestolen wordt.
 
Door u in te schrijven voor de GuideXpresse nieuwsbrief blijft u goed op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties op het gebied van rondleidingsystemen, tolksystemen en meertalensystemen. De digitale nieuwsbrief komt eens per kwartaal uit.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief, plaats uw bestelling of verhuuropdracht en ontvang spoedig uw Belll. Hij ligt al voor u klaar!

Pin It on Pinterest