Plaats hier uw Sennheiser Tourguide 2020D aanvraag

Sennheiser Tourguide 2020D

Het beste tolk- en rondleidingsysteem ter wereld
Plaats uw aanvraag

%

Gebruikersgemak

%

Audiokwaliteit

%

Draadloze transmissie

%

Flexibiliteit

Storingsvrij geluid

Informatie overdragen is zo’n beetje de belangrijkste taak van een Sennheiser Tourguide systeem. Dat was het al in de tijd van analoge systemen, dat is het nu (in het digitale tijdperk) nog steeds. Storingen zijn in ieder geval zeer onwenselijk. Professor F. Sennheiser introduceerde zijn eerste draadloze microfoon in de jaren 50 van de vorige eeuw en alle opgedane ervaring is verwerkt in dit Sennheiser Tourguide 2020D systeem. Dit resulteert in een fantastisch rondleidingsysteem/tolksysteem, waarmee u gegarandeerd 6 groepen tegelijk kunt rondleiden. Of 8 stationair. Dat kan ook natuurlijk in geval van stationair gebruik..

Gebruikersgemak-Sennheiser-Tourguide-2020D

Gebruikersgemak

Open de beugels en u bent klaar! Met de selectieknop in het midden van de volume draaischijf verandert u van kanaal.

Draadloze-transmissie-Sennheiser-Tourguide-2020d

Optimale draadloze transmissie

Gegarandeerd storingsvrij rondleiden of tolken. Met dank aan professor Sennheiser, de uitvinder van draadloze microfoontechniek.

Audiokwaliteit-Sennheiser-Tourguide-2020D

Audiokwaliteit

Ongeëvenaarde kwaliteit van de producent van ’s werelds beste consumenten hoofdtelefoons.

Weet u het al?

Vorig jaar tijdens ons event www.flavouriteslive.nl alle aanwezige pers als groep rondgeleid met jullie headsets. Super professioneel! Volgende week (21-23 nov.) vindt de zesde editie plaats van Flavourites Live, en we huren opnieuw het GuideXpresse systeem. We zijn er blij mee!

Flavourites.nl

via Facebook

Afgelopen vrijdag headsets gehuurd bij GuideXpresse voor groot event op Nyenrode, werkte top!

Kelly G.

Nyenrode via Facebook

Uw rondleidingsysteem, Uw tolksysteem

De basis van een rondleidingsysteem of tolksysteem is een microfoonzender voor de spreker en een hoofdtelefoonontvanger voor uw luisteraars. Om het geheel eenvoudig en overzichtelijk op te laden zijn er oplaadkoffers beschikbaar met 10, 20 of 40 laadposities. De Sennheiser EZL 2020-20 (laadkoffer met 20 posities) is de meest voorkomende variant.

Sennheiser Tourguide EZL 2020-20

Sennheiser EZL2020-20

De standaard flightcase van het Sennheiser Tourguide 2020D rondleidingsysteem. Voorzien van 20 laadposities t.b.v. Sennheiser Tourguide 2020D ontvangers en 2 laadposities t.b.v. Sennheiser SK2020D zakzenders en/of Sennheiser BA2015 accu’s.

40-voudige-lader-Sennheiser-Tourguide-2020D

Sennheiser L2021-40

Mooie 40 voudige lader t.b.v. 40 Sennheiser Tourguide 2020D ontvangers. Ideaal voor theaters of stationaire uitgifte punten. Het is een tafelmodel, maar ook in te bouwen in het blad of flightcases.

10-voudige-lader-Sennheiser-Tourguide-2020D

Sennheiser L2020-10

10-voudige lader t.b.v. 10 Sennheiser Tourguide 2020D ontvangers. Ideaal voor de wat kleinere rondleidingsets. Ook deze laadstrip is goed in te bouwen in een blad of flightcase.

Weet u het al?

Sennheiser SKM 2020D handzender

Uitrusting

De spreker wordt meestal voorzien van een utraslanke headworn microfoon, de Sennheiser HS2-ew. Deze zit lekker en zorgt bovendien voor de beste spraakverstaandbaarheid in de meeste omgevingen. De microfoon wordt aangesloten op een robuuste zakzender, de Sennheiser SK 2020D. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een draadloze handmicrofoon, de Sennheiser SKM 2020D. Hiermee kunt u overigens ook gelijk vragen uit het publiek delen en beantwoorden. Het gelijktijdig gebruik van twee microfoons is ook mogelijk bij GuideXpresse, waardoor u met dit rondleidingsysteem ook duo presentaties kunt houden.

Sennheiser Tourguide 2020D

Sennheiser Tourguide 2020D is het beste rondleidingsysteem wat er op de wereldwijde markt te verkrijgen is. Het systeem biedt de beste geluidskwaliteit, de beste draadloze transmissie en het hoogste gebruikersgemak. U investeert in een systeem, waarmee u zorgeloos kunt gaan rondleiden.

 • Sennheiser Tourguide 2020D
 • Optimale geluidskwaliteit
 • Perfecte draadloze transmissie(863 – 865 MHz)
 • Hoog gebruikersgemak
 • Top van de markt
 • 6 kanalen storingsvrij naast elkaar
 • Kinbeugel of 1 hoofdtelefoonaansluiting
 • Gebruiksduur 8 uur(kinbeugel) en 16 uur(zakontvanger)
 • Opladen per 10, 20 of 40 stuks
 • Beschikbare accessoires
 • GZR 2020 Pull out
 • Cleaner reinigingsflacon
 • EZT 3012 inductielus
 • (nekband)hoofdtelefoons
 • Stethosetontvangers
 • Mobiele geluidsopnameapparatuur
 • Vervangende oordopjes
 • Duo presentatieset

Remember, with great sound comes great speech intelligibility

- Pen Barker 😉
Sennheiser-EZT-3012-persoonlijke-inductielus

Gehooruitdaging

Het Sennheiser Tourguide 2020D rondleidingsysteem is door NVVS goedgekeurd voor gebruik met geschikte gehoorapparatuur. Door gebruik te maken van de Sennheiser EZT 3012 persoonlijke inductielus kunt u overal het signaal mee krijgen. Niemand die het hoeft te zien.

Sennheiser-NP-02-nekbandhoofdtelefoon

Comfortabel

Speciaal voor de personen, die geen dingen in hun oren willen of meer comfort wensen, bieden we zeer comfortabele nekbandhoofdtelefoons. In feite kunt u iedere hoofdtelefoon met mini-jack connector kiezen, maar wij hebben deze zelf in de verhuur en ze klinken en zitten heerlijk.

Sennheiser-HDA-300-modified

HERRIE

Soms komt het voor dat er in de fabriek net iets te veel omgevingsgeluid is. Zelfs met een Sennheiser Tourguide 2020D rondleidingsysteem kunt u het verhaal dan net niet goed genoeg overbrengen. De klanten/bezoekers dwalen af en dat is een gemiste kans. Speciaal voor die locaties bieden we een aangepaste hoofdtelefoon, waarmee het omgevingsgeluid zeer goed gedempt wordt, zonder de bedrijfsveiligheid uit het oog te verliezen.