U bent hier: Start > Geen categorie > Sennheiser Tourguide 2020D Stadstheater Zoetermeer

Sennheiser Tourguide 2020D Stadstheater Zoetermeer

Supertrots op de recente oplevering van een Sennheiser Tourguide 2020D systeem aan het mooie Stadstheater van Zoetermeer.

Sennheiser Tourguide 2020D

Tot nu toe maakte het Stadstheater van Zoetermeer gebruik van een infrarood systeem van Sennheiser. Het systeem begon gebreken te vertonen en het Stadstheater ging op zoek naar een waardige oplossing. Na een uitgebreide test met Sennheiser Tourguide 2020D en het nieuwe infrarood systeem van Sennheiser is gekozen voor Sennheiser Tourguide 2020D.

Perfect bereik

Sennheiser Tourguide 2020D is een draadloos systeem, wat gebruik maakt van de perfecte RF transmissie waar Sennheiser zo bekend om staat. Het signaal is digitaal en zal niet storen op de aanwezige microfoontechniek. Andersom ook niet trouwens. Door deze techniek is er op iedere plek in de zaal perfect ontvangst, onafhankelijk van kolommen e.d. Het stadstheater Zoetermeer heeft gekozen voor 40 Sennheiser HDE 2020D stethosetontvangers (ook wel kinbeugelontvangers) en 10 Sennheiser EK 2020D bodypack ontvangers. Op de bodypack ontvangers kunnen hoofdtelefoons of persoonlijke inductielussen aangesloten worden. Hierdoor is het mogelijk voor mensen met een geschikt gehoorapparaat om de voorstelling te kunnen volgen.

NVVS

Sennheiser Tourguide 2020D is goedgekeurd door de mensen van NVVS (Nederlandse Vereniging Voor Slechthorenden). Het systeem voldoet dus aan de wensen en normen van deze vereniging, die staat voor iedereen met een gehooruitdaging.

Neem contact op voor meer informatie.
Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

GuideXpresse helpt graag

Neemt u contact met ons op als we mogen helpen bij dit leuke onderwerp. Dat kan snel via de knop rechtsonder in beeld. 

Bent u al iets meer op de hoogte van de materie en wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen dan maakt u gebruik van dit formulier. Wees welkom.

Dit bericht is geplaatst in: Geen categorie
is de maker van de foto bovenaan deze blogpost.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.