Vandaag een leuke opdracht gekregen van een nieuwe relatie. Het betreft een project, waarbij gebruik gemaakt wordt van Sennheiser GuidePORT. GuideXpresse is tenslotte gecertificeerd Sennheiser GuidePORT partner.  Tijdens een 10 daags evenement zullen 30 gasten bij het betreden van één van de drie afzonderlijke experiences, volledig individueel en volledig automatisch, vooraf ingesproken teksten te horen krijgen op hun hoofdtelefoons. Echt een hele leuke klus.

Wat zijn de voordelen voor uw bezoekers / klanten?

Sennheiser guidePORT vereist geen speciale handelingen door uw bezoeker. Zij krijgen volledig automatisch de teksten te horen in hun eigen taal of op hun eigen niveau. Zo is het goed voor te stellen dat er een verschil in tekst moet zijn voor ouderen en kinderen. GuidePORT zorgt zo voor een optimale aandachtspanne.

Uw locatie wordt toegankelijker

Speciale audio presentaties voor blinden of slechtziende mensen kunnen ook worden gerealiseerd met GuidePORT en dus een belangrijke bijdrage vormen voor de toegankelijkheid. Neemt u contact met ons op om dit toe te lichten.

guidePORT zorgt voor mensen met gehoorproblemen

Op dit punt heeft Sennheiser een zeer uitgebreide know-how. Immers, Sennheiser heeft al jaren een succesvolle eigen audiologie divisie. Zodoende kan GuideXpresse u een heel uitgebreid pakket bieden op dit vlak.

Voordelen van Sennheiser GuidePORT voor bezoekers op een rijtje:

  • Niet gebonden aan vaste routes.
  • Nooit meer wachten voor een expositie / item
  • Geen storingen meer tijdens uw bezoek
  • De bezoeker begrijpt de museumgids volledig, omdat hij/zij alles perfect kan verstaan
  • Comfortabele hoofdtelefoons
  • Robuust design, gebruikersvriendelijke interface
  • Informatie kan perfect afgestemd worden op de verschillende doelgroepen

#GuidePORT   #rondleidingsystemen

Pin It on Pinterest