U bent hier: Start > Tourguide > Rondleidingsysteem > Rondleidingsysteem Prinsjesdag 2014

Rondleidingsysteem Prinsjesdag 2014

Een rondleidingsysteem voor twee groepen

Tijdens Prinsjesdag 2014 wordt een rondleidingsysteem gebruikt om een stadswandeling luister bij te zetten. Van alle aanwezigen op de buitentribune langs de route, zal een selectie van 25 personen een stadswandeling krijgen.

Een comfortable prinsjesdag

De gasten die prinsjesdag 2014 bijwonen, een select gezelschap van het Ministerie van Financiën, krijgen een comfortabele Sennheiser Tourguide HDE 2020D kinbeugel ontvanger (ook wel stethosetontvanger genoemd), waardoor ze het gesproken woord van de rondleider zeer duidelijk woord voor woord kunnen horen. De luisteraar blijft in contact met de omgeving én wordt het gesproken woord boven het omgevingsgeluid geplaatst door de unieke constructie van het rondleidingsysteem. Ideaal dus. Het belooft dit jaar een mooie dag te worden met lekkere temperaturen. Mooie omstandigheden dus voor de perfecte stadswandeling.

Door gebruik te maken van een rondleidingsysteem zullen de gasten (de luisteraars) het woord van de stadsgids woord voor woord kunnen verstaan. Zonder daarbij geïsoleerd te raken van de omgeving. Dit is een win win situatie, want de stadsgids kan op een zeer gemoedelijk niveau spreken en de luisteraars hoeven niet extra hun best te doen om alles te kunnen horen. Optimale benutting van energie dus. In dit artikel kunt u meer lezen over het inhuren van een rondleidingsysteem.

Meer informatie over rondleidingsystemen in het algemeen leest u hier.

GuideXpresse helpt graag

Neemt u contact met ons op als we mogen helpen bij dit leuke onderwerp. Dat kan snel via de knop rechtsonder in beeld. 

Bent u al iets meer op de hoogte van de materie en wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen dan maakt u gebruik van dit formulier. Wees welkom.

Dit bericht is geplaatst in: Rondleidingsysteem
is de maker van de foto bovenaan deze blogpost.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.