U bent hier: Start > Tourguide > Rondleidingsysteem > Rondleidingsysteem Prinsjesdag 2014

Rondleidingsysteem Prinsjesdag 2014

Een rondleidingsysteem voor twee groepen

Tijdens Prinsjesdag 2014 wordt een rondleidingsysteem gebruikt om een stadswandeling luister bij te zetten. Van alle aanwezigen op de buitentribune langs de route, zal een selectie van 25 personen een stadswandeling krijgen.

Een comfortable prinsjesdag

De gasten die prinsjesdag 2014 bijwonen, een select gezelschap van het Ministerie van Financiën, krijgen een comfortabele Sennheiser Tourguide HDE 2020D kinbeugel ontvanger (ook wel stethosetontvanger genoemd), waardoor ze het gesproken woord van de rondleider zeer duidelijk woord voor woord kunnen horen. De luisteraar blijft in contact met de omgeving én wordt het gesproken woord boven het omgevingsgeluid geplaatst door de unieke constructie van het rondleidingsysteem. Ideaal dus. Het belooft dit jaar een mooie dag te worden met lekkere temperaturen. Mooie omstandigheden dus voor de perfecte stadswandeling.

Door gebruik te maken van een rondleidingsysteem zullen de gasten (de luisteraars) het woord van de stadsgids woord voor woord kunnen verstaan. Zonder daarbij geïsoleerd te raken van de omgeving. Dit is een win win situatie, want de stadsgids kan op een zeer gemoedelijk niveau spreken en de luisteraars hoeven niet extra hun best te doen om alles te kunnen horen. Optimale benutting van energie dus. In dit artikel kunt u meer lezen over het inhuren van een rondleidingsysteem.

Meer informatie over rondleidingsystemen in het algemeen leest u hier.

GuideXpresse helpt graag

Neemt u contact met ons op als we mogen helpen bij dit leuke onderwerp. Dat kan snel via de knop rechtsonder in beeld. 

Bent u al iets meer op de hoogte van de materie en wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen dan maakt u gebruik van dit formulier. Wees welkom.

Dit bericht is geplaatst in: Rondleidingsysteem
Gebruikte tags: Audioguides, Tourguides: Eerste Hulp bij Onverstaanbaarheid
alexander
Als voormalig productspecialist bij Sennheiser is Alexander al sinds begin van deze eeuw werkzaam met rondleidingsystemen, audioguides en tolksystemen en is daardoor behoorlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen. Door intensief contact met de specifieke afdelingen binnen de Sennheiser fabriek in Duitsland is een gedegen basis voor zijn eigen bedrijf ontstaan.
is de maker van de foto bovenaan deze blogpost.

0 reacties

Maar volg GuideXpresse zeker ook op