Zoals eerder deze maand al aangekondigd staat er een leuk evenement aan te komen, waar de mooie en flexibele Orpheo MIKRO audioguides van GuideXpresse ingezet gaan worden. Het gaat om de MINTfair van de modefabriek, die komende week gehouden gaat worden in de Amsterdamse RAI.

Orpheo MIKRO audioguides bij modevakbeurs MINT

Tijdens het evenement krijgen bezoekers de gelegenheid om twee audiotours te volgen, die zijn gebaseerd op de vijf zintuigen. Iedere audiotour heeft vijftien audiotracks. . MINT promoot vooruitstrevende mode; gemaakt met respect voor mens en omgeving, zonder boete te doen aan stijl. MINT is een gloednieuw evenement in Amsterdam en onderdeel van de gevestigde modevakbeurs Modefabriek. MINT combineert modemerken met lifestyle, lanceringen, feesten, pop-up winkels en meer dan 20.000 industrie beinvloeders.

We hope to inspire towards a fashion industry which is both happening and harmless.

Orpheo MIKRO audioguides

Zoals gezegd wordt er gebruik gemaakt van Orpheo MIKRO audioguides. Deze zijn door de compacte en intuïtieve vorm een lust voor het oog én gebruikersvriendelijk voor zowel gebruiker als bediener. Iedere Orpheo MIKRO audioguide is voorzien van twee hoofdtelefoon uitgangen en een on-board luidspreker. Het display biedt de mogelijkheid om kleine foto- en videobeelden weer te geven. De Orpheo MIKRO audioguides worden door GuideXpresse voor dit evenement door ingesproken audiofiles voorzien. De audiofiles worden ingesproken door de mensen van de Modefabriek.

Voor meer informatie over de vakbeurs: klik hier

Neem contact op voor meer informatie.
Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.