Met 46.775 werknemers verdeeld over 140 vestigingen in 32 landen is de klant die we vandaag voorzien hebben van een nieuwe rondleidingset beslist geen kleine jongen.

Nieuwe rondleidingset

Sinds 1907 is onze nieuwe klant een toonaangevende wereldwijde technologieleverancier. De fundamentele kracht van dit bedrijf is het vermogen om voortdurend nieuwe technologieën te ontwikkelen. Op basis hiervan maken ze producten die hun klanten concurrentievoordelen opleveren. Daar slagen zij in door onze praktijkervaring in meer dan 40 industrieën te koppelen aan de kennis van de diverse technologieplatformen: lagers en eenheden, afdichtingen, mechatronica, services en

smeersystemen. Echt een mooi bedrijf, waarbij succes is gebaseerd op kennis, medewerkers en commitment aan de bedrijfsprincipes. Met klanten in diverse branches, zoals automotive en aviation streven ze een hoge kwaliteit na.

Waarom een rondleidingset

Regelmatig komen er (buitenlandse) gasten over de vloer, die graag eens een kijkje nemen op de productievloer. Juist daar is er sprake van veel omgevingslawaai en is het aan te bevelen om een goed rondleidingsysteem te nemen. Deze klant was daar al mee bekend, omdat ze reeds gebruik maakten van een rondleidingsysteem. Dit systeem was echter al verouderd en maakt bovendien gebruik van een frequentiegebied wat is herbestemd voor 4G. We hebben derhalve succesvol een mooie inruildeal voorgesteld. De nieuwe rondleidingset is voorzien van 20 portable ontvangers, die door middel van een comfortabel nekkoord met breekbeveiliging om de hals hangen. Op de ontvangers zijn comfortabele hoofdtelefoons aangesloten. Door gebruik te maken van een mooie, slanke headworn microfoon is optimale spraakverstaanbaarheid gegarandeerd. Zodoende blijft de stem van de spreker bespaard en kunnen de luisteraars alles volgen/horen. We wensen deze nieuwe klant veel plezier met hun nieuwe rondleidingset.

Neem contact op voor meer informatie.
Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.