In ear hoofdtelefoons

Even wat anders....out of the box

Heel soms ben je wel eens op zoek naar een product wat net even anders is. Wij bieden bij onze systemen standaard de fantastische hoofdtelefoons van Sennheiser en Orpheo aan, maar als dat net even niet voldoet (denk aan budget bijvoorbeeld) dan is het fijn om te weten dat GuideXpresse u een zetje in de goede richting kan geven. Hieronder treft u in-ear producten, die onze partners aanbieden. Wie weet heeft u daar wat aan.

PHILIPS SHS3300BK/10 In-ear hoofdtelefoons

Deze Philips in-ear beugelkoptelefoon overtuigt met zijn 27 mm luidsprekertje. Ondanks zijn compactheid beleef je met deze beugel een krachtig geluid.

De bas-beat-openingen en neodymiummagneten van de in-ear beugelhoofdtelefoon zorgen voor een evenwichtige geluidskwaliteit met diepe, rijke basgeluiden. Hoewel dit niet heel belangrijk is voor spraakweergave kan het natuurlijk wel een toegevoegde waarde hebben bij onze Orpheo multimedia systemen, waarbij ook muziek afgespeeld kan worden. Dit geldt uiteraard ook voor de Orpheo audioguides.

Het exclusieve oorkussenmateriaal van de beugel hoofdtelefoon met kabel biedt maximale grip en tegelijkertijd hoog comfort. De ergonomische oorbeugel zit ook bij veel beweging veilig en betrouwbaar. Het asymmetrische kabelsysteem van 1,2 meter draagt daar zeker aan bij.

De levering omvat de Philips in-ear beugel-hoofdtelefoon zelf met kabel (krachtig geluid, basbeat-openingen, comfortabele oorkussens, ergonomische oorbeugel, asymmetrisch kabelsysteem) en is zwart.

WEGWERP IN-EAR HOOFDTELEFOONS

Soms komt het voor dat mensen een hoofdtelefoontje willen wat ze na gebruik tijdens bijvoorbeeld een rondleiding of een rechtzaak mee kunnen nemen. Het belangrijkste is in ieder geval dat nog niemand de hoofdtelefoontjes heeft gebruikt. Dan kan het handig zijn om gebruik te maken van wat mindere kwaliteit tegen een gunstiger prijs. Kijk dan eens naar onderstaande in-ear dopjes. Deze worden per 30 geleverd en kunen wellicht precies doen wat je wilt. Informatie overbrengen in combinatie met een rondleidingsysteem of een audio- en/of multimediaguide.