Op dit moment wordt er in België een geheel nieuw televisie programma opgenomen, genaamd Normale Mensen.

Gewone Mensen

Dit najaar start op Eén een nieuw programma met Adriaan Van den Hoof als gastheer! In Normale Mensen nodigt Adriaan elke week vier bekende Vlamingen uit. Zij moeten bewijzen dat ze ondanks hun bekendheid toch nog een beetje normaal zijn gebleven. Dat doen ze door op het eerste gezicht normale mensen zo goed mogelijk in te schatten. Maar… al die mensen zien er misschien heel normaal uit, ze hebben allemaal een opmerkelijk verhaal.

Wat doet GuideXpresse hier

GuideXpresse levert de apparatuur, die gebruikt wordt om het publiek van audio te voorzien. Op deze manier kan het publiek alles woordelijk volgen en beleven de gasten de avond van hun leven bij dit nieuwe humoristische programma. 120 stuks voor deze show om precies te zijn en 40 voor een andere show en allebei voor een langere periode.

Is dat alles?

Nee, deze week gaan onze sets (21) ook naar een hoogwaardig interieur architecten bureau, die hun gasten willen rondleiden. Naast de 20, die in Utrecht bij de Hogeschool gebruikt worden zijn er ook 14 in gebruik voor een assessment en 40 voor een andere inhuurklus van een van onze (AV)zakenpartners. Daarnaast worden er de komende twee weken 40 ontvangers ingezet bij de Belgische verkiezingen om de spraakverstaanbaarheid in het publiek te verhogen. De GuideXpresse mobiel zal deze week goed in beweging blijven.

Ook een congres of dergelijk event? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 079-2033007 of via de GuideXpresse contactpagina. We zijn u graag van dienst.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, audioguides.

Pin It on Pinterest