De apparatuur van GuideXpresse wordt voor verschillende doeleinden ingezet. Vaak ook voor televisieprogramma’s

Grote Ster, Kleine Ster

Grote Ster, Kleine Ster is een hilarisch televisieprogramma op de Belgische televisie waarbij het publiek de favoriete BV’s op een totaal andere manier leert kennen. Zo leert men de favo acteur kennen als hij niet voor de camera’s staat. Of hoe het er bij de favo zanger thuis aan toe gaat. Hoe een topsporter omspringt met haar kleine als die met slierten spaghetti smijt. De show wordt gepresenteerd door showbeest Koen Wauters en drie Bekende Vlamingen met hun zoon of dochter- kinderen tussen vijf en acht jaar nemen het tegen elkaar op in een onthullende quiz over hun gezinsleven. In “Grote Ster, Kleine Ster” vertellen de kinderen honderduit over het dagelijkse leven met hun bekende moeder of vader. Als die goed kunnen inschatten wat hun ‘kleine’ verteld heeft, dan kunnen ze tot 5000 Euro winnen voor een goed doel naar keuze.

Tourguide apparatuur

Bij deze shows wordt Sennheiser tourguide ingezet om het publiek alles te laten horen. GuideXpresse heeft als enige de juiste apparatuur in huis om te kunnen helpen bij deze shows. Door de scherpe tarieven en snelle responstijd kunnen wij immer een goed voorstel doen.

Neem contact op voor meer informatie.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Pin It on Pinterest