De afgelopen weken heeft u weinig nieuwe berichten van GuideXpresse gelezen. Dat heeft alles te maken met een gezonde drukte, waarbij de apparatuur zo’n beetje kop-staart verhuurd is.

Fluisterset

Onze Sennheiser Tourguide 2020D rondleidingsapparatuur heeft vele aliassen. Zo wordt het rondleidingsysteem ook fluisterset of tolkenset genoemd. Belangrijk om te weten is dat het in basis om dezelfde systemen gaat, waarbij er een of meerdere sprekers iets willen vertellen aan een groep luisteraars. Dit kan uiteraard

in dezelfde taal, maar kan net zo goed een vertaling zijn van hetgeen op het toneel gezegd wordt. De afgelopen weken (maanden) hebben we veel evenementen luister bijgezet met de Sennheiser Tourguide 2020D apparatuur. Omdat we de afgelopen jaren veel hebben geïnvesteerd in deze rondleidingsystemen (fluistersets, tolkensets, rondleidingsets) kunnen we de vraag goed én snel aan.

Snelheid is key

We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we flexibel en snel zijn, zonder aan kwaliteit in te boeten. Door de structuur van de organisatie kunnen wij onze klanten op zeer korte termijn helpen en dat doen we dan ook graag. We reizen door het hele land (en omstreken) met onze fluistersets (rondleidingsystemen, tolkensets). Zo was GuideXpresse gister nog te vinden op een bijzondere locatie in Vlissingen; De Timmerfabriek. Hier werd een symposium voor 150 studenten gegeven, waarbij een deel daarvan anderstalig was. Door gebruik te maken van onze Sennheiser Tourguide 2020D fluisterset konden de anderstaligen de speeches perfect volgen.

Neem contact op voor meer informatie.
Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Pin It on Pinterest