net als in de film

ik wil het 😉

De leukste huismus…..dat ben jij

verreweg de leukste

The extra Mile….

Hi Daniela, woohoooo 🤗……het is gelukt, je bent er!! Ik hoop dat je van chocolade houdt. Eigenlijk hoop ik vooral dat de receptie of beveiliging er niet van houdt en dat het pakketje je wel bereikt heeft, maar als je dit leest is in ieder geval de verpakking bij je aangekomen en ben je er achter gekomen wat je moest doen.
Ik zag je (in de apps) en ben al meteen weken wakker…maar dat is slechts uiterlijk. De genoemde eigenschappen zijn ook perfect. Ben benieuwd naar hoe het in het echt zou zijn. Het lijkt me leuk om eens wat te gaan doen samen. (Ben best gewoon, maar ik moest dus ook wat meer mijn best doen, want met alleen de apps komen we er niet. En ik geloof nooit dat we elkaar zomaar tegen het lijf gaan lopen. Hoop dat je het leuk vindt.) Laten we beginnen met wat kletsen, een drankje ofzo en dan bijvoorbeeld naar de bios? Of wil je wat anders doen? Zeg het maar. Als je wilt dat ik jou een berichtje stuur dan kun je onderstaande vakken invullen. Als je mij wilt benaderen dan kan dat ook…leuk juist! 06-46432101. Dat ben ik. Kom maar op 😀.

Dit ben ik dus. Ik heb een oven en een magnetron

Dit ben ik dus. Ik heb een oven en een magnetron

Alexander, Intergalactic Alien....stuck on earth.

“Hij is best lang….ik geloof 190cm.  Kijkt altijd of zijn twee zoons in orde zijn en gaat dan aan de slag in zijn eigen bedrijf. Een rustig iemand, daar is ie maar druk mee. Legt het initiatief ook bij anderen, want houdt van verrassingen. Is in zijn element als de ander hard kan lachen (om hem dus). Is dol op films en muziek, maar gaat liever naar een klein optreden of concert dan naar een festival.”….. ja dat zou zeker over mij kunnen gaan. Heb voor de rest dus geen Facebook (zie link)…

Daniela, wil je met me uit ?

please say yes please say yes please say yes please say yes

Vind je het leuk om een keer wat te gaan doen?

11 + 14 =

Pin It on Pinterest